SKU
HI73120

Elektroda shtese ORP HI73120

8 930,10 Lekë
In stock

HI73120 është një elektrodë ORP rezervë, e përputhshme me TESTUESIN HI98120 ORP. Zëvendësimi i një elektrode ORP në TESTUESIN HI98120 ORP është I shpejtë dhe i lehtë. Elektroda rezervë është projektuar si një pjesë e lehtë që kyçet në vend, me dy o-unaza për të mbajtur një puthitje të mirë.

Specifikimet

 

Varg ORP

±2000 mV

Lloji i qelizave të referimit

single, Ag/AgCl

Lloji i kryqëzimit

pëlhurë

Lloji i elektroletës

xhel

Materiali i trupit

polypropylene

Forma e majës

kunj platini

Maks. presion.

0.1 bar

Gama e funksionimit të temperaturës

-5 deri në 50°C (23 deri 122°F)

Sensor temperature                     

Jo

Lloji i lidhësit

kunj

Amplifikator

Jo

Përdorimi i rekomanduar

aplikimet në terren, qëllimi i përgjithshëm

 All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved