SKU
HI73127

Elektrodë rezervë pH për testuesit - HI73127

7 829,13 Lekë
In stock

HI73127 është një elektrodë rezervë për testues pH që është e përputhshme me: testuesit multiparametrarë HI98129 dhe HI98130 Combo, testuesit pHep® HI98127 dhe HI98128 dhe testuesin HI98121 ORP. Këta matës përdorin gjithashtu elektrodë të zëvendësueshme HI73127 që ka një lidhës të rrumbullakët prej çeliku të pandryshkshëm dhe një bashkim të zgjatshëm pëlhure. Ky dizajn i fishekut nuk ka kunja për t'u rreshtuar ose që mund të prishen.

Specifikimet

 

Intervali

pH: 0 deri në 14

Lloji i qelizës referuese

E vetme, Ag/AgCl

Lloji i kryqëzimit/Shkalla e rrjedhjes

I hapur

Lloji i elektrolitit

xhel

Materiali i trupit

polipropilen

Forma e majës

sferike (diametri: 5 mm)

Presioni max

0.1 bar

Intervali i funksionimit të temperaturës         

-5 deri në 50°C (23 deri në 122°F)

Sensor temperature

Jo

Lloji i lidhësit

gjilpërë

Përforcues

Jo

Përdorimi i rekomanduar

Përdorim në terren për qëllime të përgjithshme

     

 All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved