SKU
HI98195

Multiparametër për pH/ORP/EC/Presionin/Temperaturen Waterproof Meter - HI98195

130 281,55 Lekë
In stock

HI98195 është një matës i papërshkueshëm nga uji portativ që monitoron deri në 10 parametra të ndryshëm të cilësisë së ujit duke përfshirë 5 të matura dhe 5 të llogaritura. Sonda multi-sensor e bazuar në mikroprocesor lejon matjen e parametrave kryesorë duke përfshirë pH, ORP, përçueshmërinë dhe temperaturën. Sonda transmeton lexime në mënyrë dixhitale në matës, ku pikat e të dhënave mund të shfaqen .Sistemi i plotë është i thjeshtë për t'u vendosur dhe i lehtë për t'u përdorur. HI98195 vjen së bashku me të gjitha aksesorët e nevojshëm dhe paketohet në një kasë mbajtëse të qëndrueshme.

  • Mat shumë-parametra
  • Sonda me shumë sensorë
  • Lidhja USB
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved