SKU
HI98196

MATËS WATERPROOF PËR MULTIPARAMETRAT PH/ORP/DO/PRESIONI/TEMPERATURA - HI98196

130 281,55 Lekë
In stock

HI98196 është një matës multiparametëror portativ i papërshkueshëm nga uji që monitoron deri në 7 parametra të ndryshëm të cilësisë së ujit, duke përfshirë 5 të matur dhe 2 të llogaritur. Sonda me shumë sensorë e bazuar në mikroprocesor lejon matjen e parametrave kryesorë duke përfshirë pH, ORP, oksigjenin e tretur dhe temperaturën. Sonda transmeton leximet në mënyrë dixhitale në njehsor, ku të dhënat mund të shfaqen dhe regjistrohen. Përdorimi i komunikimit dixhital lejon transferimin pa zhurmë të të dhënave deri në 100 metra në gjatësi kabllore. Sistemi i plotë është i thjeshtë për t'u konfiguruar dhe i lehtë për t'u përdorur.

  • Ekran me shumë parametra
  • Sonda me shumë sensorë
  • Lidhja USB
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved