SKU
HI98303

Testues konduktiviteti DiST®3 - HI98303

6 850,49 Lekë
In stock

Hanna Instruments HI98303 DiST 3 është një testues i përçueshmërisë elektrolytike (EC) me rreze të ulët , mund të matet deri në 2000 μS/cm duke e bërë atë ideal për të monitoruar një shumëllojshmëri të aplikimeve të cilësisë së ujit duke përfshirë ujin e pijshëm, kondicionimin e ujit, ujit të ujit të vaditshëm, dhe monitorimin e mjedisit. DiST 3 është një testues i fortë dhe i besueshëm me madhësi xhepi për përdorim në laborator ose terren. Ky matës modern  është vetëm 0,7" i trashë dhe jashtëzakonisht ergonomik, i përshtatshëm në mënyrë të rehatshme në dorën tuaj. Ky testues i mban gjërat të thjeshta me një operacion me dy butona; njëri për ON/OFF, tjetri për kalibrim.®®

 • LCD e madhe shumë-nivelëshe
 • Sonda e ekspozuar e temperaturës për reagim të shpejtë
 • Operacion i thjeshtë me dy butona

DiST 3 përmban një LCD të madhe shumë-nivelëshe e cila shfaq si përçueshmërinë elektrolytike (EC) ashtu edhe leximet e temperaturës njëkohësisht. Leximet e EC-së janë të shfaqura me rezolucion 1 μS/cm dhe me një saktësi prej ±2% shkallë të plotë. Gama e përçueshmërisë së HI98303 është nga 0 në 2000 μS/cm. Një sensor i ekspozuar i temperaturës lejon për të shpejtuar temperaturën automatike të kompensuar ,matjet e përçueshmërisë. Temperatura mund të vendoset në °C ose °F. Ekrani LCD ka tregues stabiliteti dhe kalibrimi. Niveli i baterisë në përqindje është shfaqur në fillim duke lajmëruar përdoruesin për fuqinë e mbetur të baterisë që është në dispozicion.
Leximet e përçueshmërisë kryhen nga një elektrodë amperometrike grafiti që i reziston oksidimit, duke siguruar përsëritshmëri më të mirë në matje. Përdorimi i grafitit gjithashtu zvogëlon efektin e polarizimit të zakonshëm me testuesit amperometrik .

Kalibrimi kryhet duke shtypur butonin e kalibrimit të dedikuar, zhysni sondën në standardin e kalibrimit 1413 μS/cm. Kur vlera standarde është e njohur dhe qëndrueshmëria është  arritur, matësi automatikisht do të pranojë dhe ruajë vlerën e kalibrimi.

Opsionet e instalimit përfshijnë kohën automatike të fikjes dhe njësinë e temperaturës të shfaqur. Opsionet automatike të fikjes janë për të fikur matësin pas 8 minutave, 60 minutave ose çaktivizuar. Për të hyrë në modalitetin e rregullimit përdoruesi shtyp një buton të vendosur në pjesën e baterisë.

LCD shumë-nivelëshe

LCD e madhe shfaq EC, temperaturën, etiketën e kalibrimit, nivelin e baterisë dhe treguesin e paqëndrueshmërisë.

Sonda e temperaturës së ekspozuar

Një sondë e ekspozuar e temperaturës lejon një matje jashtëzakonisht të shpejtë dhe të qëndrueshme të EC.

 

Operon me dy butona

Vetëm dy butona për operimin e matësve. Një për on/off dhe një për kalibrim.

Veçoritë

Projektim i hollë dhe ergonomik

 • Me cepa të rrumbullakosur vetëm 17 mm i trashë, HI98303 është i hollë dhe përshtatet rehatshëm në dorë ose në xhep.

LCD e madhe shumë-nivelëshe

 • LCD është 29 mm (1.125") x 20 mm (0.81") duke lejuar përdoruesin të lexojë lehtë si EC ashtu edhe temperaturën njëkohësisht.

Operacion me dy butona

 • Njëri për ON/OFF, tjetri për kalibrim.

Sensor temperature i ekspozuar

 • Sensori i ekspozuar i temperaturës lejon matjet e shpejta automatike të kompensuar të temperaturës. Temperatura mund të shfaqet në oseC ose oseF.

Sensor Grafiti

 • Zvogëlon efektet polarizuese dhe nuk oksidohet duke rezultuar në një lexim të besueshëm dhe të saktë.

Kalibrim automatik

 • Kalibrimi automatik në 1413 μS/cm me një shtypje të vetme të një butoni.

Treguesi i stabilitetit

 • Një tregues i qëndrueshmërisë së etiketës së orës do të zhduket për të lajmëruar përdoruesin kur leximi është i qëndrueshëm.

Fikje automatike

 • Koha e zgjedhur nga përdoruesit derisa matësi të fiket për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë. Opsionet janë 8 min, 60 min ose mund ta caktivizoni

Treguesi i ulët i baterisë

 • Treguesi i ulët i baterisë që shfaqet kur mbetet më pak se 10% jetëgjatësia e baterisë.

Niveli i baterisë në Nisje

 • Në start-up, të gjitha segmentet LCD janë shfaqur për 1 sekond, pastaj treguesi për qind i jetëgjatësisë së mbetur të baterisë është shfaqur.

 

Specifikime

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI98303

Range EC

0 deri në 2000 μS/cm

Rezolucioni I EC

1 μS/cm

Saktësia EC

±2% F.S

Kalibrimi I TDS

automatike, me një pikë në 1413 mS/cm

Kompensimi i temperaturës EC/TDS

automatike nga 0 në 50°C (32 deri në 122°F)

Gama e temperaturës

0.0 deri në 50.0°C/32.0 deri në 122.0°F

Rezolucioni i temperaturës

0.1°C / 0.1°F

Saktësia e temperaturës

±0.5°C / ±1.0°F

Lloji i baterisë / jeta

CR2032 3V Li-ion / përafrim. 250 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh 100% max

Dimensionet

160 x 40 x 17 mm (6.3 x 1.6 x 0.7'')

Pesha

75 g (2.6 oz.)

Informacione *

HI98303 (DiST 3) vjen se bashku me bateri CR2032, 1413 μS / cm calibration sachet (4), mëngë ruajtje / mbrojtje, manual udhëzimi dhe çertifikatë cilësie.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara