SKU
HI98318

Testues EC/TDS-HI98318

8 318,45 Lekë
In stock

HI98318 është matësi ynë i fundit i xhepit për matjen e EC/TDS të një solucioni ushqyes hidroponik. Ky njehsor me pamje moderne është vetëm 0,7" i trashë dhe jashtëzakonisht ergonomik që përshtatet rehat në dorën tuaj. HI98318 ka një ekran LCD shumë të madh për t'u lexuar që tregon si EC ose TDS dhe temperaturën së bashku me kalibrimin, stabilitetin dhe treguesit e baterisë së ulët. Të gjitha funksionet janë thjeshtuar në dy butona, njëri është për ndezjen/fikjen e njehsorit dhe tjetri për kalibrimin automatik të një pike.

  • Sensor grafiti për efekt polarizimi të reduktuar
  • Funksionimi me dy butona
  • Modaliteti i kalibrimit të shpejtë duke përdorur tretësirën e shpejtë të kalimit të pH Hanna/EC

 

 
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved