SKU
HI98539

TERMOMETËR DIXHITAL CHECKTEMP DIP - HI98539

9 664,08 Lekë
In stock

Termometri Dixhital Checktemp Dip - HI98539 është një termometër me saktësi të lartë i lidhur me një dorezë çeliku me një kabllo prej 3 metra (9.9') fleksibël dhe silikoni. Doreza përfshin një sensor thermistor NTC, duke ofruar një matje jashtëzakonisht të saktë të temperaturës që mund të përmbush kërkesat tuaja HACCP.

Termometri Dixhital Checktemp Dip - HI98539 është një termometër me saktësi të lartë i lidhur me një dorezë çeliku me një kabllo prej 3 metra (9.9') fleksibël dhe silikoni.

Doreza prej çeliku është projektuar për të matur temperaturën në ujëmbledhës,tank, vat, përrenj dhe liqene. E lidhur me matësin me 3 m kabllo, paisja është e aftë të marrë lexime të temperaturës në thellësi të ndryshme. Doreza është bërë nga çeliku AISI 316 i cili e bën të lehtë pastrimin dhe idealin për matjen e temperaturës në një shumëllojshmëri aplikimesh ushqimore dhe pijesh si në kazanët e verës apo depozitat e ruajtjes së qumështit.

Hi98539 Checktemp Dip është i pajisur me veçorinë ekskluzive CAL Check® të Hanna-s për matje të besueshme dhe të sakta.Checktemp Dip raporton statusin e instrumenteve përsëri tek përdoruesi në pak sekonda; 0 për ok dhe Err nëse diçka nuk shkon.

 

TË DHËNAT

  • ±0.3°C (±0.5°F) saktësi
  • CAL Check™ - verifikon kalibrimin automatikisht
  • 3 m (9.9’) kabull silikoni
  • °C/°F readout – User selectable
  • Ekran I qartë LCD I lehtë për tu lexuar
  • IP 65 water resistant protection
  • HACCP Compatible - Use as a tool for control in HACCP analysis
  • AISI 316 stainless steel weighted probe
  • Fiket automatikisht nëse nuk përdoret nga 8 min- 60 min.

Specifikime

Temperatura, Range

-20.0 ne 80.0°C/ -4.0 ne 176.0°F

 Rezolucioni

0.1°C/ 0.1°F

Saktesia

±0.3°C/ ±0.5 ºF

Te dhena specifike te sondes

weighted stainless steel probe with 3 m (9.9’) silicone cable; 97.3 x dia 3.5 mm (3.8 x dia 0.14’’)

Tipi i baterise

3 x 1.5V AAA Bateri/afersisht 2 vite perdorim

Auto-off e zgjedh perdoruesi

pas 8 minutash, 60 minutash ose c'aktivizon ate

Mjedisi

-30 ne 50°C (-22 ne 122°F) ; RH max 95%; IP65

Dimensionet

107 x 59 x 17 mm (4.2 x 2.3 x 0.7’’)

Pesha

109 g (3.8 oz.)

Informacion*

HI98539 (Checktemp Dip)vjen se bashku me nje sonde, 3 m (9.9’) kabull silikoni, bateri, dhe instruksione

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved