SKU
HI700-11

Ammonia Calibration Check Set for Checker®HC - HI700-11

2 813,59 Lekë
In stock
The Ammonia Calibration Check Set - HI700 provides a simple solution to validating the Ammonia Low Range Checker® HC - HI700. This high-quality standard is manufactured in our state-of-the-art facility and come supplied with a Certificate of Analysis. The certificate of analysis provides the lot number, reference values, and expiration date to provide traceability when certifying the Checker® HC.

Details

HI700-11 is a high-quality set of calibration standards that allow for users to validate the Ammonia Low Range Checker®HC - HI700. The HI700-11 includes one sealed cuvette for zero ppm ammonia and one cuvette that is tinted to an equivalent 1.50 +/- 0.10 ppm ammonia sample @ 25°C.  The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

Solution

Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara