SKU
HI701-11

Free Chlorine Calibration Check - HI701-11

1 590,29 Lekë
In stock
The Free Chlorine Calibration Check Set - HI701-11 provides a simple solution to validating the Free Chlorine Checker® HC - HI701 in the range of 0.00 to 2.50 ppm (mg/L). This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date to provide traceability when certifying the Checker® HC.

Details

HI701-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Free Chlorine Checker®HC - HI701. The HI701-11 includes one sealed cuvette for zero ppm free chlorine and one cuvette that is tinted to an equivalent 1.00 +/- 0.05 ppm free chlorine sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

Specifications

Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara