SKU
HI701-25

Reagentë për klorin e lirë (25 Teste) - HI701-25

978,64 Lekë
In stock

HI701-25 janë reagentët zëvendësues për HI701 Free Chlorine Checker HC. Këto reagentë me cilësi të lartë janë prodhuar dhe kanë të shënuar qartë  numrin LOT dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

Detaje

HI701-25 janë reagentë me cilësi të lartë që janë pre-measured, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta me HC-në e tyre Free Chlorine Checker. Këto reagents ndjekin Metodën DPD në të cilën reagimi në mes të klorit dhe reagent shkakton një ngjyrë rozë në mostër. Duke shtuar thjesht paketën e reagentit HI701-25 në mostër, reagimi do të ndodhë dhe HI701 do të përcaktojë përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në ppm (mg/L) të klorit të lirë. Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.00 deri në 2.50 ppm klorin e lirë®

 

Specifikimet

Paketa

Paketa

Sasia

25 teste

Metoda

adaptimi i metodës USEPA 330.5 dhe Metoda Standarde 4500-Cl G. Reaksioni midis klorit dhe reagentëve shkakton një ngjyrë rozë në mostër.All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved