SKU
HI702-11

Copper Calibration Check Set (High Range) for Checker® HC - HI702-11

2 813,59 Lekë
In stock
The Copper High Range Checker® HC Calibration Check Set - HI702-11 provides a simple solution to validating the Copper High Range Checker® HC - HI702. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker®HC.

Details

HI702-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Copper High Range Checker®HC - HI702. The HI702-11 includes one sealed cuvette for zero ppm copper and one cuvette that is tinted to an equivalent 2.00 ± 0.10 ppm copper sample @ 25oC.  The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

 

Specifications

Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara