SKU
HI707-25

Reagentët nitrite (range i ulët) për Checker® (25 teste) - HI707-25

21,00 € 2.310,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 21,00 EUR (2.310,00 Lekë)

In stock

HI707-25 janë reagentët zëvendësues për HI707 Nitrite Low Range Checker® HC. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në objektin tonë më të avancuar dhe janë të shënuar qartë me numrin e lot dhe datën e skadencës në çdo shishe për gjurmueshmëri.

Detajet

HI707-25 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta me Nitrite Low Range Checker® HC. Këta reagentë ndjekin metodën e diazotizimit në të cilën reaksioni midis nitritit dhe reagentit shkakton një nuancë rozë në mostër. Thjesht duke shtuar paketën e reagentit HI707-25 në kampion, reaksioni do të zhvillohet dhe HI707 do të përcaktojë përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në ppb nitrit. Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0 deri në 600 ppb nitrite.

Specifikimet

Paketimi kuti
Sasia 25
Metoda
përshtatja e metodës së diazotizimit EPA 354.1. Reagimi midis nitritit dhe reagentit shkakton një nuancë rozë në mostër.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara