SKU
HI710023

Mbajtëse gome Shockproof për pH metrat- HI710023

3 669,90 Lekë
In stock

HI710023 është një mbajtëse gome portokalli rezistente e projektuar për të mbrojtur instrumentin tuaj Hanna dhe për të siguruar një manovrim më të lehtë. Kjo mbajtëse speciale ndihmon në parandalimin e dëmtimeve për shkak të përplasjeve aksidentale. Ajo mund t'i rezistojë temperaturave të larta deri në 200°C (392°F) si dhe ozonit dhe fenomeneve të tjera mjedisore.

 

  • Mbrojtje e përmirësuar
  • Lejon një përdorim më të lehtë
  • Bërë prej gome silikoni të qëndrueshme

 

  •  

 

Detaje

HI710023 është një mbrojtëse portokalli e papërshkueshme nga goditjet e projektuar për tu përdorur për pH, multiparameter, dhe matës të temperaturës. Materiali i fortë i gomës siguron që përdoruesit të jenë të sigurt në instrumentin e tyre kur e përdorin atë në terren, fabrikë ose dyshemenë e dhomës së prodhimit. HI710023 parandalon dëmtimet në rast përplasjeje aksidentale dhe janë në gjendje t'u rezistojnë kushteve të ashpra mjedisore. HI710023 është projektuar për të përshtatur me metrat me përmasat 152 x 58 x 30 mm (6.0 x 2.3 x 1.2").

 

Specifikime

Ngjyra 

Portokalli 

Madhësia 

152 x 58 x 30 mm (6.0 x 2.3 x 1.2") 

Sasia 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara