SKU
HI710024

Mbajtëse gome për serinë HI991xx - HI710024

3 669,90 Lekë
In stock

HI710024 është një mbajtëse gome blu që përshtatet për metrat portative të zgjedhura, duke përfshirë dhe matësit e rinj hi99xxx të stilit Foodcare. Mbajtësja  prej gome  silikoni jo vetëm që siguron mbrojtje të mëtejshme të papërshkueshme nga goditjet aksidentale, por edhe e bën matësin më të lehtë për t'u mbajtur.

 

  • Mbrojtje e përmirësuar e papërshkueshme nga goditjet
  • Lejon një përdorim më të lehtë
  • Bërë prej gome silikoni të qëndrueshme

 

HI710029 është një mbajtëse gome blu që është e personalizuar e formuar për matësin portativ PH/EC/TDS HI991000, dhe termometra të zgjedhur portativë me bazë thermistori.Edhe pse të gjitha metrat janë testuar dhe projektuar për t'u rezistuar ndikimeve HI710029 ofron mbrojtje shtesë të papërshkueshme nga goditjet. Goma është në gjendje të thithë goditjen nga një rënie aksidentale. Një tipar tjetër i çmuar i pasjes së mbrojtes së gomës është ndjenja që të jep ajo kur mban matësin. Ai mbahet tepër lehtë, ndihesh i sigurt dhe kur keni duart e lagura apo në raste me mjedise të vështira.Kjo mbrojtëse është një aksesor që ju do të jeni të lumtur që keni marrë vendimin për të blerë.

 

Specifikime

Ngjyra 

Blu 

Dimensionet 

152 x 58 x 30 mm (6.0 x 2.3 x 1.2") 

Sasia 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara