SKU
HI710026

Mbajtëse blu shockproof për sonda të fiksuara - HI710026

3 669,90 Lekë
In stock

Mbajtësja blu e gomës e papërshkueshëm nga goditjet HI710026 ofron mbrojtje maksimale kur përdoret në termometrat Hanna Instruments.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara