SKU
HI715-11

Ammonia Medium Range Checker® HC Calibration Check Set - HI715-11

2 813,59 Lekë
In stock
The Ammonia Medium Range Checker® HC Calibration Check Set - HI715-11 provides a simple solution to validating the Ammonia Medium Range Checker® HC - HI715 in the range of 0.00 to 9.99 ppm (mg/L). This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker® HC

HI715-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Ammonia Medium Range Checker® HC - HI715. The HI715-11 includes one sealed cuvette for zero ppm ammonia and one cuvette that is tinted to an equivalent 6.0 +/- 0.2 ppm ammonia sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment. 

 

 

Solution

Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara