SKU
HI716-25

Reagentët e bromit për Checker® (25 Teste) - HI716-25

16,00 € 1.760,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 16,00 EUR (1.760,00 Lekë)

In stock
HI716-25 janë reagentët zëvendësues të bromit për HI716 Bromine Checker® HC. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në objektin tonë më të avancuar dhe janë të shënuar qartë me numrin e lot dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.
 
  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Shënuar me datën e skadencës dhe numrin e lot për gjurmueshmëri

Detajet

HI716-25 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta me Bromine Checker® HC. Këta reagentë ndjekin metodën DPD në të cilën reaksioni midis bromit dhe reagentit shkakton një nuancë rozë në mostër. Thjesht duke shtuar paketën e reagentit HI716-25 në kampion, reaksioni do të zhvillohet dhe HI716 do të përcaktojë përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në ppm (mg/L) brom. Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0,0 deri në 8,0 ppm bromide.

Specifikimet

Paketimi bustina
Sasia 25
Metoda Përshtatja e Metodave Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Zeza, botimi i 18-të, metoda DPD. Reagimi midis bromit dhe reagentit shkakton një nuancë rozë në mostër.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara