SKU
HI719-11

Magnesium Hardness Calibration Check Set Checker® HC - HI719-11

2 568,93 Lekë
In stock
The Magnesium Hardness Calibration Check Set - HI719-11 provides a simple solution to validating the Magnesium Hardness Checker® HC - HI719. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker®HC.

Details

HI719-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Magnesium Hardness Checker®HC - HI719 . The HI719-11 includes one sealed cuvette for zero ppm CaCO3and one cuvette that is tinted to an equivalent 1.00 ± 0.20 ppm CaCO3sample @ 25oC. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

Solution

Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara