SKU
HI719-25

Magnesium Hardness Reagents (25 Tests) for Checker® HC - HI719-25

1 223,30 Lekë
In stock
The HI719-25 are the replacement reagents for the HI719 Magnesium Hardness Checker® HC. These high-quality reagents are manufactured in our state-of-the-art facility and are clearly marked with the lot number and expiration date on each packet for traceability.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara