SKU
HI720-11

Calcium Hardness Calibration Check Set for Checker® HC - HI720-11

2 813,59 Lekë
In stock
TheCalcium Hardness Checker® HC Calibration Check Set - HI720-11 provides a simple solution to validating the Calcium Hardness Checker® HC - HI720. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker®HC.

Details

HI720-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Calcium Hardness Checker®HC - HI720. The HI720-11 includes one sealed cuvette for zero ppm CaCO3and one cuvette that is tinted to an equivalent 1.50 ± 0.25 ppm CaCO3sample @ 25oC. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

Solution

Certificate of AnalysisYes
PackageCuvettes
Quantity1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara