SKU
HI721-11

Iron Calibration Check Set for Checker® HC - HI721-11

1 590,29 Lekë
In stock
The Iron Checker® HC Calibration Check Set - HI721-11 provides a simple solution to validating the Iron Checker® HC - HI721 that has a range of 0.00 to 5.00 ppm (mg/L). This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker® HC.

Details

HI721-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Iron Checker® HC - HI721. The HI721-11 includes one sealed cuvette for zero ppm iron and one cuvette that is tinted to an equivalent 1.00 +/- 0.06 ppm iron sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

Specifications

Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara