SKU
HI721-25

Reagentët e hekurit për Checker® (25 Teste) - HI721-25

12,00 € 1.320,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 12,00 EUR (1.320,00 Lekë)

In stock

HI721-25 janë reagentët zëvendësues për HI721 Iron Checker® HC. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në objektin tonë më të avancuar dhe janë të shënuar qartë me numrin e lot dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

Detajet

HI721-25 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta me Iron Checker® HC. Këta reagentë ndjekin Metodën Fenantroline në të cilën reaksioni midis hekurit dhe reagentit shkakton një nuancë portokalli në mostër. Thjesht duke shtuar paketën e reagentit HI721-25 në kampion, reaksioni do të zhvillohet dhe HI721 do të përcaktojë përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në ppm (mg/L) hekur. Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0,00 deri në 5,00 ppm (mg/L) hekuri.

 

Specifikimet

Paketimi kuti
Sasia 25
Metoda
Përshtatja e Metodës EPA Phenanthroline 315B, për ujërat natyrale dhe të trajtuara. Reagimi midis hekurit dhe reagentit shkakton një nuancë portokalli në mostër.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara