SKU
HI721004

Montimi i valvulës rezervë për injektimin në pompë - HI721004

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Montimi i valvulës së injektimit për përdorim me pompat BlackStone. Kiti vjen i kompletuar me një aksesor injeksioni, sustë të veshur me PTFE, valvul qelqi dhe një montues valvulash.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara