SKU
HI721006

Kiti rezervë i pompës, susta - HI721006

84,00 € 9.240,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 84,00 EUR (9.240,00 Lekë)

In stock

Ky kit përmban 4 susta PVDF për përdorim me pompat BlackStone.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara