SKU
HI721101

Koka e pompës, kiti Rezervë i Pompës- HI721101

13 700,97 Lekë
In stock

Ky kit përmban kokën e pompës me material PVDF, unazën O të veshur me PTFE, 6 vida dhe rondele për përdorim me pompat BlackStone.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara