SKU
HI721103

Spare Pump Kit, Suction Valve Assembly - HI721103

5 504,85 Lekë
In stock
Suction valve assembly for use with BlackStone Pumps. Complete with a FPM/FKM O-ring, glass valve ball, the valve spacer and seat, head nipple and the tube nut to secure the assembled parts.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara