SKU
HI723-11

Chromium VI Calibration Check Set for High Range Checker® HC - HI723-11

1 590,29 Lekë
In stock
The Chromium VI High Range Checker® HC Calibration Check Set - HI723-11 provides a simple solution to validating the Chromium VI High Range Checker® HC - HI723 that has a range of 0 to 999 ppb. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker® HC.

Details

HI723-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Chromium VI High Range Checker®HC - HI723 . The HI 723-11 includes one sealed cuvette for zero ppb chromium VI and one cuvette that is tinted to an equivalent 300 +/- 15 ppb chromium VI sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

Specifications

Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara