SKU
HI726-11

Seti i kontrollit të kalibrimit të nikelit për Checker® HC - HI726-11

20,00 € 2.200,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 20,00 EUR (2.200,00 Lekë)

In stock

Seti i kontrollit të kalibrimit të Nickel High Range Checker® HC - HI726-11 ofron një zgjidhje të thjeshtë për vërtetimin e Nickel High Range Checker® HC - HI726 që ka një gamë prej 0,00 deri në 7,00 g/L. Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në objektin tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e Analizës siguron numrin e lot, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për gjurmueshmërinë kur certifikon Checker® HC.

Detajet

HI726-11 është një grup standardesh kalibrimi me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të vërtetojnë Nickel High Range Checker®HC - HI726. HI726-11 përfshin një kuvetë të mbyllur për zero g/L nikel dhe një kuvetë që është e ngjyrosur me një kampion ekuivalent 3,50 +/- 0,20 nikel @ 25°C. Seti i kontrollit të kalibrimit prodhohet në objektin tonë të prodhimit më të avancuar duke përdorur kimikate të shkallës së reagentit në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

Specifikimet

Certifikata e Analizes po
Paketimi kuveta
Sasia 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara