SKU
HI729-11

Seti i kontrollit të kalibrimit të fluorit (range i ulët) për Checker HC - HI729-11

15,00 € 1.650,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 15,00 EUR (1.650,00 Lekë)

In stock

Seti i kontrollit të kalibrimit me rreze të ulët të fluorit® Checker® HC - HI729-11 ofron një zgjidhje të thjeshtë për vërtetimin e kalibrimit të Kontrolluesit me rreze të ulët të fluorit ® HC - HI729 që ka një gamë prej 0,00 deri në 2,00 ppm (mg/L). Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në objektin tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e analizës jep numrin e lot, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për gjurmueshmërinë kur vërteton Checker® HC.

Detajet

HI729-11 është një grup standardesh me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të vërtetojnë kalibrimin Fluoride Low Range Checker®HC - HI729. HI729-11 përfshin një kuvetë të mbyllur për fluorid zero ppm dhe një kuvetë që është e ngjyrosur me një mostër fluori ekuivalente 1,00 +/- 0,10 ppm @ 25°C. Seti i kontrollit të kalibrimit prodhohet në objektin tonë të prodhimit më të avancuar duke përdorur kimikate të shkallës së reagentit në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

Specifikimet

Certifikata e Analizes po
Paketimi kuveta
Sasia 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara