SKU
HI731318

Picetë mikrofibër për fshirjen e kuvetave(4) - HI731318

1 957,28 Lekë
In stock

Sigurohu që kuvetat e qelqit të jenë të pastra dhe të lira nga kontaminuesit për matje të sakta çdo herë me këtë pëlhure me mikrofibër për fshirjen e kuvetave. Këto pëlhura heqin papastërtinë, yndyrën dhe shenjat e gishtërinjve nga vialet, në mënyrë që xhami të jetë i pastër për transmetimin e saktë të dritës.

  • Pëlhurë me mikrofibër.
  • Nuk do të gërvishtin kuvetat e qelqit.
  • Perfekte për të fshirë kuvetat që përdoren për kolorimetrat

Detajet:

Përdorimi i kuvetave në fotometra, kolorimetra dhe matësa të turbiditetit duhet të janë të pastra dhe të lira nga gërvishtjet për të marrë matje të sakta. Këto sisteme janë të bazuara optikisht se cilën dritë duhet të transmetojë përmes vialit të qelqit në mënyrë që të zbulohet nga një fotodetektor silikoni. Çdo pengesë në rrugën e dritës do të ndikojë në mënyrën se si drita do të ndërveprojë me mostrën që do të matet përfundimisht duke ndikuar në rezultatin e përftuar nga matësi. Duke përdorur lecka të pastra HI731318 mikrofibër nuk do të gërvishten kështu kuvetat dhe nuk do të këtë ndërhyrje në sistemin optik

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara