SKU
HI731319

Shufra për përzierësit magnetik (10) - HI731319

8 318,45 Lekë
In stock

HI731319 është një grup prej 10 shufrash për përzierësit magnetik që përdoren me një përzierës magnetik qoftë të pavarur apo të integruar në një metër. Çdo trazues është i veshur me politetrafluoroetilen (PTFE) për të siguruar rezistencë kimike ndaj një shumëllojshmërie të gjerë kimikatesh, duke përfshirë substancat agresive.

  • Veshje PTFE rezistente kimikisht
  • Madhësia e vogël (1 "x 0.3")
  • Set 10 copë

Detaje:

Kompleti HI731319 prej 10 shufrash për përzierësit magnetik është i krijuar për një sërë aplikimesh. Përdoren në një mjedis laboratorik dhe një përzierës magnetik së bashku me shufrat e trazimit  përziejnë vazhdimisht buferët dhe/ose mostrat për t'i mbajtur ato homogjene. Duke i mbajtur mostrat uniforme gjatë matjes dhe titrimit, rezultatet e gabuara eliminohen duke parandaluar çdo gradient të temperaturës ose përzierjen joadekuate kur kimikatet i shtohen një kampioni.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara