SKU
HI731331

Kuveta qelqi 22 mm për testuesit si kolorimetrat dhe fotometrat e banakut ( 4 cp) - HI731331

2 935,92 Lekë
In stock

Hi731331 janë kuveta  zëvendësuese të përdorura me fotometrat dhe matësit e turbullirës HI96XXX Çdo kuvetë ka të shënuar një nivel në 10 ml për të matur vëllimin e duhur. Hi731331 përfshin 4 kuveta.

  • Shenjë treguese për vendosjen e duhur në fotometër
  • Nivel i përcaktuar (10 ml) për shtimin e volumit të saktë
  • Xhama optikisht të pastër

Teksa përdorni një fotometër apo matës turbullire është e rëndësishme të pastroni mirë kuvetën nga gërvishtjet pasi ato ndikojnë në sistemin optik.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara