SKU
HI733-11

Seti i kontrollit të kalibrimit të amoniakut (range i lartë) për Checker® HC - HI733-11

34,00 € 3.740,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 34,00 EUR (3.740,00 Lekë)

In stock

Detajet

HI733-11 është një grup standardesh kalibrimi me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të vërtetojnë Ammonia High Range Checker® HC - HI733  HI733-11 përfshin një kuvetë të mbyllur për zero ppm NH4+ dhe një kuvetë që është e ngjyrosur në një ekuivalente +/25. - 2.0 ppm NH4+mostër @ 25 ° C. Seti i kontrollit të kalibrimit prodhohet në objektin tonë të prodhimit më të avancuar duke përdorur kimikate të shkallës së reagentit në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

Specifikimet

Certifikata e Analizes po
Paketimi kuveta
Sasia 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara