SKU
HI736-11

Seti i kontrollit të kalibrimit të fosforit (range ultra i ulët) për Checker® HC - HI736-11

23,00 € 2.530,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 23,00 EUR (2.530,00 Lekë)

In stock

Seti i kontrollit të kalibrimit me rreze ultra të ulët të fosforit Checker® HC - HI736-11 ofron një zgjidhje të thjeshtë për të vërtetuar kontrolluesin me rreze ultra të ulët të fosforit® HC - HI736 që ka një gamë nga 0 deri në 200 ppb si fosfor. Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në objektin tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e Analizës siguron numrin e lot, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për gjurmueshmërinë kur certifikon Checker® HC.

Detajet

HI736-11 është një grup standardesh kalibrimi me cilësi të lartë që lejon përdoruesit të vërtetojnë Phosforus Ultra Low Range Checker®HC - HI736. HI736-11 përfshin një kuvetë të mbyllur për fosfor zero ppb dhe një kuvetë që është e ngjyrosur me një kampion fosfori ekuivalent 100 +/- 10 ppb @ 25°C. Seti i kontrollit të kalibrimit prodhohet në objektin tonë të prodhimit më të avancuar duke përdorur kimikate të shkallës së reagentit në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

Specifikimet

Certifikata e Analizes po
Paketimi kuveta
Sasia 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara