SKU
HI739-11

Fluoride Calibration Check Set (High Range) for Checker® HC - HI739-11

1 590,29 Lekë
In stock
The Fluoride High Range Checker® HC Calibration Check Set - HI739-11 provides a simple solution to validating the Fluoride High Range Checker® HC - HI739 that has a range of 0.0 to 20.0 ppm (mg/L) fluoride. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker® HC.

Details

HI739-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Fluoride High Range Checker®HC - HI739. The HI739-11 includes one sealed cuvette for zero ppm fluoride and one cuvette that is tinted to an equivalent 10.0 +/- 1.0 ppm fluoride sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

Specifications

Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara