SKU
HI747-11

Copper Calibration Check Set for Low Range Checker® HC - HI747-11

2 691,26 Lekë
In stock
The Copper Low Range Checker® HC Calibration Check Set - HI747-11 provides a simple solution to validating the Copper Low Range Checker® HC - HI747. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker®HC.

Details

HI747-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Copper Low Range Checker®HC - HI747. The HI747-11 includes one sealed cuvette for zero ppb copper and one cuvette that is tinted to an equivalent 500 ± 100 ppb copper sample @ 25oC. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

Solution

Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara