SKU
HI755-26

Marine Alkalinity Checker® HC Reagents (25 Tests) - HI755-26

978,64 Lekë
Out of stock
The HI755-26 are the replacement reagents for the Marine Alkalinity Checker® HC - HI755. These high-quality reagents are manufactured in our state-of-the-art facility and are clearly marked with the lot number and expiration date on each packet for traceability.

Package

Bottle

Quantity

25 tests

Method

colorimetric method

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara