SKU
HI758-11

Marine Calcium Calibration Check Set for Checker® HC- HI758-11

2 324,27 Lekë
In stock
The Marine Calcium Checker® HC Calibration Check Set - HI758-11  provides a simple solution to validating the Marine Calcium Checker® HC - HI758 that has a range of 200 to 600 ppm calcium. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker®HC.

Details

HI758-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Marine Calcium Checker® HC - HI758. The HI758-11 includes one sealed cuvette for zero ppm calcium and one cuvette that is tinted to an equivalent 400 +/- 20 ppm calcium sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

Solution

Certificate of AnalysisYes
PackageCuvettes
Quantity1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara