SKU
HI759-11

Seti i referencës së glicerolit për “Maple Syrup Digital Grader” - HI759-11

2 079,61 Lekë
In stock

Kompleti i referencës së glicerolit HI759-11 Maple Syrup Digital Grader ofron një zgjidhje të thjeshtë për kalibrimin e grades dixhitale të shurupit të panjës HI759 që ka një gamë transmetimi nga 0 deri në 100%. Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar për të dhënë saktësi maksimale dhe vjen me 2 kuveta referuese gliceroli.

 

Detajet

HI759-11 është një grup standardesh referues me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të kalibrojnë HI759 Maple Syrup Digital Grader. HI759-11 përfshin dy kuveta reference me një vlerë prej 0% transmetues. Seti i kalibrimit prodhohet duke përdorur kimikate  me pastërti të caktuar në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

Kalibrimi i HI759 me standardet e referencës HI759-11 është i shpejtë dhe i lehtë  me vetëm një hap të thjeshtë, thjesht futni kuvetën e referencës së glicerinës, mbyllni kapakun dhe shtypni butonin.

Tretësira

Paketa

Kuveta

Sasia

1 Set (2 copë)

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara