SKU
HI762-11

Free Chlorine Calibration Check Set (Ultra Low Range) for Checker® HC - HI762-11

1 590,29 Lekë
In stock
The Free Chlorine Ultra Low Range Checker® HC Calibration Check Set - HI762-11 provides a simple solution to validating the Free Chlorine Ultra Low Range Checker® HC - HI762 that has a range of 0 to 500 ppb. This high quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker® HC.

Details

HI762-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Free Chlorine Ultra Low Range Checker®HC - HI762. The HI762-11 includes one sealed cuvette for zero ppb free chlorine and one cuvette that is tinted to an equivalent 200 ±15 ppb free chlorine sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment. 

Solution

Certificate of AnalysisYes
PackageCuvettes
Quantity1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara