SKU
HI763063

Sondë konduktiviteti për HI993xx

14 679,61 Lekë
In stock

HI763063 është një sondë me dy unaza për përdorim me HI9930 dhe HI99301 Portable EC Meters.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara