SKU
HI763123

Sonda EC dhe e Rezistencës për HI98197 - HI763123

538,00 € 59.180,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 538,00 EUR (59.180,00 Lekë)

In stock

HI763123 është një sondë EC prej platini, me katër unaza, me një lidhje filetoje, e cila është e vidhosuar në një qelizë rrjedhëse trupore prej çeliku inoks për përdorim me matësin HI98197 për ujë ultra të pastër.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara