SKU
HI763133

Sonda e Përcjellshmërisë me Katër Unaza (çelik inoks) për HI98192 - HI763133

47 097,09 Lekë
In stock

HI763133 është një sondë përcjellshmërie me katër unaza (çelik inoksi) për përdorim me matësin portativ HI98192 për EC/TDS/rezistencën/kripshmërinë.

  • Sonda zëvendësuese për HI98192.
  • Lidhje e shpejtë me lidhësit DIN për ta bërë lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë.
  • Vlerësimi IP68 për zhytje të vazhdueshme në ujë.

HI763133 është një sondë përcjellshmërie me katër unaza me një sensor të integruar të temperaturës. Kjo teknologji lejon lexime të sakta që mbulojnë një gamë të plotë me një sensor të vetëm. Teknologjia me katër unaza eliminon gjithashtu efektin e polarizimit që është i zakonshëm me versionet standarde me dy pole. Sonda e përcjellshmërisë HI763133 lidhet me njehsorin me një lidhës unik DIN të papërshkueshëm nga uji për lidhjen e shpejtë, duke lejuar një lidhje të sigurt pa një lidhje me fileto që është gjithashtu e lehtë për t'u hequr.

 

Specifikimet

Intervali

0 deri në 400 mS/cm (tregon vlera deri në 1000 mS/cm përcjellshmëri aktuale)**;

0,00 deri në 9,999 µS/cm*; 10,00 deri në 99,99 µS/cm; 100,0 deri në 999,9 µS/cm;

1.000 deri në 9.999 mS/cm; 10,00 deri në 99,99 mS/cm;100,0 deri në 1000,0 mS/cm (autorange)

Materiali i trupit 

AISI 316 çelik inoks

Lloji/struktura 

Sondë me 4-unaza 

Temperatura e rekomanduar e operimit

NoTC, linear (-20 në 120˚C (-4 në 248˚F)), jo-linear (0 në 36˚C (32 në 98.6˚F)) ISO/DIS 7888

Sensor temperature 

po

Kabulli

1.5 m (4.9') 

Lidhja

DIN i shpejtë

Shënime

* Vlera e EC 0,00 µS/cm dhe diapazoni i rezistencës 0,1 MΩ∙cm nuk disponohen me opsionin e

 kabullit 4m **Leximi i temperaturës i pakompensuar

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara