SKU
HI764080

Elektroda dixhitale Edge® për DO/temperatura - HI764080

49 176,70 Lekë
In stock

HI 764080 është një elektrodë dixhitale e oksigjenit të tretur me një sensor të integruar të temperaturës. Kjo elektrodë polarografike ultra e hollë, e tipit Clark është projektuar për matjen e DO në tretësirat ujore dhe përmban një mikroçip të integruar që ruan llojin e sensorit, numrin serial dhe informacionin e kalibrimit. Sensori përmban një katodë platini me një anodë argjendi/klorur argjendi, një sensor të integruar të temperaturës dhe kapakë membranash PTFE lehtësisht të zëvendësueshme. Kjo sondë përmban një lidhës 3,5 mm të projektuar ekskluzivisht për t'u përdorur me matësit e banakut Hanna Instruments edge®.

  • Trup ultra i hollë
  • Membrana të zëvendësueshme
  • Lidhës 3,5 mm

Karakteristikat:

  • Mikroprocesor dixhital
  • Dizajn ultra i hollë – trupi 12 mm
  • Membrana të zëvendësueshme – vidhoseni lehtë për mirëmbajtje të lehtë
  • Sensor polarografik
  • Sensori i integruar i temperaturës
  • Prizë dixhitale 3,5 mm 

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

HI764080

Referenca

Ag/AgCl, platin me kapsulë xhami

Intervali

Ngopja me oksigjen nga 0 deri në 300%.

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50˚C (32 deri në 122˚F)

Struktura

membrana polarografike

Gjatësia e trupit

120 mm

Sensor temperature

po

Përforcues

Jo

Materiali i trupit

PEI

Kabulli

1 m (3,3')

Përdorimi i Rekomanduar

Verë

Lidhje

Lidhës 3.5 mm

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara