SKU
HI76409A/P

Membrana të kapakëve të vidave rezervë për sensorët galvanike të oksigjenit të tretur - HI76409A/P

8 685,44 Lekë
In stock

HI76409A/P janë të projektuara veçanërisht për sondat dhe sensorët galvanike portative të oksigjenit të tretur të Hanna-s. Kapakët janë ndërtuar me plastikë ABS të qëndrueshme me polyethylene (HDPE) Çdo kapak mbushet lehtë me elektrolitë dhe instalohet në sonde.

  • Screw cap design
  • Membrana PTFE
  • E lehtë për t'u mbushur

Detajet:

Hi76409A/P janë membrana rezervë të projektuara veçanërisht për sondat dhe sensorët galvanike portative të oksigjenit të tretur të Hanna-s. Kapakët janë ndërtuar me plastikë ABS të qëndrueshme me polyethylene (HDPE) .Çdo kapak mbushet lehtë me elektrolitë dhe instalohet në sonde. Membranat i ndajnë sondat katodë dhe anode nga uji që matet. Oksigjeni shpërndahet në të gjithë membranën dhe ndërvepron me sistemin galvanik për të prodhuar një përpjestim  proporcional me përqendrimin e oksigjenit. Çdo kapak është i mbushur me elektrolitë HI7042 dhe është i lidhur me sondën.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara