SKU
HI766E2

Sonda Termoçift Lloji-K me Dorezë - HI766E2

8 685,44 Lekë
In stock

HI766E2 është një sondë termoçift për qëllime të përgjithshme, me depërtim e tipit K me gjatësi të zgjatur, me një dorezë të krijuar për përdorim me një termometër termoçift. Kabulli shtrihet 1 m (3,3') nga doreza deri te lidhësi i termoçiftit me njehsor. Gjatësia e zgjatur dhe maja e rrumbullakët dhe e mprehtë e sondës i lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës të një shumëllojshmërie të gjerë mostrash lëngu, ajri dhe gazi.

  • Mat deri në 900°C (1650°F)
  • Koha e përgjigjes 6 sekonda
  • Çelik inoks

Sonda e termoçiftit me gjatësi të zgjatur e tipit K për qëllime të përgjithshme me dorezë - HI766E2 është projektuar për të matur temperaturën e një morie substancash, duke filluar nga e lëngët në gjysmë të ngurtë deri te ajri dhe gazi. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me substancën që matet. Konstruksioni HI766E2 me majë të rrumbullakët dhe me majë ofron një përgjigje të shpejtë prej 6 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, çelik inox, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet deri në 900°C (1650°F).

Specifikimet

Materiali i trupit

Çelik inoks

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

35 sekonda

Gjatësia e trupit

L 230 mm x diametër 5 mm (9,0" x 0,2")

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

900°C (1650°F)

Sensor temperature

po

Kabulli

poliuretani (PUR)/i mbështjellë; 1 m (3,3')

Lidhja

Lloji K

Aplikimet

ajër, gaz, lëng

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara