SKU
HI772-11

Marine Alkalinity (dKH) Checker® HC Calibration Check Set - HI772-11

2 813,59 Lekë
In stock
The Marine Alkalinity (dKH) Checker® HC Calibration Check Set - HI772-11 provides a simple solution to validating the Marine Alkalinity Checker® HC - HI772 that has a range of 0.0 to 20.0 dKH. Thishigh-qualityy set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker®HC.

Details

HI772-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Marine Alkalinity Checker®HC - HI772. The HI772-11 includes one sealed cuvette for zero dKH and one cuvette that is tinted to an equivalent 100 +/- 10 ppm CaCO3dKH sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

Solution

Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara