SKU
HI774-11

Phosphate Calibration Check Set (Ultra Low Range) for Checker® HC - HI774-11

1 590,29 Lekë
In stock
The Phosphate Ultra Low Range Checker® HC Calibration Check Set provides a simple solution to validating the Phosphate Ultra Low Range Checker® HC - HI774 that has a range of 0.00 to 0.90 pp as phosphate. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date for traceability when certifying the Checker® HC.

Details

HI774-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Phosphate Ultra Low Range Checker® HC - HI774. The HI774-11 includes one sealed cuvette for zero ppm phosphate and one cuvette that is tinted to an equivalent 100 +/- 10 ppm phosphate sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature controlled environment.

The HI774-11 is supplied with Certificate of Analysis

  • Product code
  • Lot number
  • Expiration date

Specifications

Package cuvette
Quantity 1 set
Certificate of Analysis Yes
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara