SKU
HI780-11

Marine pH Checker Calibration Check Set - HI780-11

1 834,95 Lekë
In stock

The Marine pH Checker® HC® Calibration Check Set - HI780-11 provides a simple solution to validating the Marine pH Checker® HC® - HI780. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date to provide traceability when certifying the Checker®HC®.

  • Supplied with Certificate of Analysis
  • Reusable with long shelf life stability

HI780-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Marine pH Checker® HC - HI780. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature-controlled environment.

The HI780-11 is supplied with Certificate of Analysis

  • Product code
  • Lot number
  • Expiration date

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara