SKU
HI781-11

Marine Nitrate Low Range Checker Calibration Check Set HI781-11

2 324,27 Lekë
In stock
The Marine Nitrate Low Range Checker Calibration Check Set - HI781-11 provides a simple solution to validating the Marine Nitrate Checker® HC® - HI781. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date to provide traceability when certifying the Checker®HC®.
  • Supplied with Certificate of Analysis
  • Reusable with long shelf life stability
  • Note: Expected ship dates are October 1-31st
HI781-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Marine Nitrate Checker® HC - HI781. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature-controlled environment.

The HI781-11 is supplied with Certificate of Analysis

  • Product code
  • Lot number
  • Expiration date
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara